Ostali sportovi

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

07. 11. 2022. 17:24 10

Direktor Zvezde prebio čuvenog veslača Nikolu Stojića

Veliki skandal dogodio se u prostorijama Veslačkog saveza Srbije, gde je napadnut naš legendarni veslač, a sada trener veslača Partizana, Nikola Stojić.

Kako je objavio u saopštenju Veslački klub Partizan, Stojić je napadnut od strane Dušana Kovačevića, predsednika IO VSS, istakavši da je napao Stojića bez razloga, zadavši mu nekoliko udaraca u glavu, posle čega je on ostao krvave glave i bez svesti.

- Danas je u Beogradu, u prostorijama Veslačkog saveza Srbije, došlo do uznemirujućeg događaja, nesvakidašnjeg u svetu veslanja, kada je Dušan Kovačević, predsednik IO VSS, bez razloga napao našeg najtrofejnijeg veslača i trenera naših olimpijaca Nikolu Stojića, zadavši mu više udaraca u glavu, nakon čega je Stojić na kratko izgubio svest i ostao krvave glave. Kako je sam Stojić rekao nije bilo nikakvog povoda za ovako nemile scene. Ovo je još jedan dokaz kakvi ljudi nam vode Savez - navodi se u saopštenju Partizana.

Predsednik Veslačkog kluba Partizan Ivan Brajtigam je izjavio da će klub preduzeti sve neophodne mere da zaštiti svoje trenere i članove kluba i pokrenuće pitanje smene predsednika Izvršnog odbora Veslačkog saveza Srbije – Dušana Kovačevića pred nadležnim organima.

Nakon obaljenog uviđaja od strane policije, Nikola Stojić je odveden u Urgentni centar, na dalje posmatranje zbog nanetih povreda. Dušan Kovačević inače, pored funkcije predsednika IO VSS, obavlja i funkciju sportskog direktora Veslačkog kluba Crvena zvezda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati