Ostali sportovi

M. Z.

23. 08. 2022. 16:30 0

Tekvondo: Mia Buneta i David Kukić prvaci Evrope!

Naši takmičari u tekvondou naprvili su veliki uspeh na šampionatu Evrope u Talinu, budući da su se okitili sa dve zlatne medalje. Klub Elit Inđija doneo je u Srbiju najsjajnija odličja koja su osvojili Mia Buneta i David Kukić, a koji imaju po 11 godina.

Otišli su naši mladi i perspektivni takmičari u Talin i tamo su napravili bum. Počistili su konkurenciju, nije im bilo ravnih, pa se kući vraćaju sa medaljama i velikim zadovoljstvom.

Trener kluba Elit Inđija Darko Kukić blistao je od zadovoljstva zbog ogromnog uspeha.

- Tekvondo klub Elit Inđija: Mia Buneta trostruka evropska šampionka, David Kukić dvostruki evropski prvak - napisao je Kukić na Fejsbuku.

Kukić se, inače, na ovoj društvenoj mreži oglasio i pre finalnih mečeva, gde je i onako vizionarski najavio velike uspehe.

- David Kukić sa tri pobede ušao u finale. U prvoj borbi pobedio Španca, u drugoj Azerbejadđžanca, a u trećoj Ukrajinca. Mia Buneta nakon pobede nad Španjolkom ušla u finale. Idemo po zlata - naveo je on.

Rečeno - učinjeno. Buneta i Kukić su i u finalu počistili konkurenciju, pa su na kraju zauzeli najviši stepenik na pobedničkom postolju! Kapa dole!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati