Ostali sportovi

Direktno.rs

22. 08. 2022. 09:30 0

Rođak bokserskog šampiona izboden na smrt

Bokserski šampion u teškoj kategoriji u VBC verziji, Tajson Fjuri, podelio je sa svojim pratiocima tužnu vest da je njegov rođak ubijen tako što je uboden u vrat nožem.

On je apelovao da vlada Velike Britanije promeni zakon i da kazne za ubadanje noževima budu mnogo veće nego što je to trenutno.

- Moj rođak je sinoć izboden u vrat. Koliko idiota nosi okolo noževe... Ovo treba da prestane odmah. Vlada treba odmah da pooštri kazne za zločine nožem. To je pandemija, ali ne znate koliko je loša i česta dok se ne dogodi nekom bliskom vama. Život je dragocen, a može da bude oduzet vrlo brzo, uživajte u svakom trenutku. Počivaj u miru, Riko - napisao je Fjuri na Instagramu

Prema navodima medija, Riko Barton izboden u tri sata ujutro u nedelju ispred noćnog kluba na širem području Mančestera.

- Prilikom dolaska na mesto događaja našli smo izbodene 17-godišnjaka i 31-godišnjaka. Njima je odmah pružena prva pomoć, prevezeni su u bolnicu gde je 31-godišnjak preminuo - saopštila je policija.

Dvojica mladića uhapšena su zbog zločina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati