Ostali sportovi

[ Izvor: Mozzart sport ]

21. 08. 2022. 07:19 1

Džošua nemoćan, Ukrajinac i dalje prvak sveta

Oleksandr Usik uspeo je da pobedi Entonija Džošuu podeljenom odlukom sudija u borbi za titulu šampiona sveta u teškoj kategoriji u verzijama WBA, IBF i WBO. Meč koji nije doneo previše uzbuđenja, na kraju je pobedu odneo Ukrajinac koji sada ima samo jedan jedini cilj. Borba sa Tajsonom Fjurijem.

Ukrajinac, inače olimpijski šampion iz Londona, sada ima 20 pobeda u profesionalnoj karijeri, dok je Džošua u jasnom padu pošto je treći put poražen u poslednjih pet mečeva. Pored tri pomenuta poraza ima čak 24 pobede, ali je jasno da više nije u naponu snage.
Posle odluke sudija kojom je Ukrajinac zadržao pojas izjavio je da nema nameru više da se bori osim ako je protivnik legendarni Tajson Fjuri.

Pobednik tog eventualnog duela bio bi prvi neprikosnoveni prvak sveta u teškoj kategoriji u 21. veku, prvi još od Lenoksa Luisa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati