Ostali sportovi

Direktno.rs

01. 08. 2022. 22:11 0

Poraz, pa ubedljiva pobeda: Požarevac ostao na vrhu

Tokom minulog vikenda odigrani su mečevi trećeg i četvrtog kola Druge lige Srbije u vaterpolu (grupe jug), u kojima su igrači Požarevca bili polovično uspešni - najpre su doživeli porez, a onda i ostvarili ubedljivu pobedu.

Meč trećeg kola odigran je u subotu, kada je Požarevac u krajnje neizvesnom meču izgubio od Kraljeva - 17:15. Odličnu utakmicu su odigrali Stefanović i Trtović, koji su po pet puta tresli mrežu rivala, međutim protivnik je za to imao rešenje.

Jednostavno, raspoložen je u ekipi Kraljeva bio Jauković, koji je dao čak sedam golova.

Dan kasnije, Požarevac je uspeo da se vrati na pobednički kolosek, budući da je u četvrtom kolu, prilično ubedljivo savladao Goč - 16:4. Aleksa Stefanović je vodio Požarevljane do pobede, Goč nije nikako mogao da ga zaustavi, pa je na kraju duel okončao sa osam golova. U ekipi Goča po dva gola su dali Šćekić i Đoković.

Požarevac je posle četiri runde lider sa devet bodova, koliko ima i Paraćin, međutim i lošiju gol-razliku od Požarevljana. Kraljevo je na šest poena, dok Goč za sada nije uspeo da uzme niti bod.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati