Ostali sportovi

[ Izvor: Telegraf.rs ]

09. 04. 2022. 18:18 0

Mladi NFL igrač poginuo u saobraćajnoj nesreći

Tužne vesti ove subote stižu iz Sjedinjenih Američkih Država. Poznati igrač američkog fudbala i član Pitsburg Stilersa, kvoterbek Dvejn Hejskins (24) poginuo je u saobraćajnoj nesreći nakon što ga je udario automobil na jednoj ulici u južnoj Floridi.

Prema informacijama novinara ESPN-a, Adama Šeftera, ove tragične vesti potvrdio je i njegov agent, Sedrik Sonders. Hejskins je inače postao član Stilersa pre početka sezone 2021. godine i bio je konkurent za startnu postavu tima nakon što je u penziju otišao Bet Routilsberger. Mnogi su mu predviđali sjajnu karijeru.

Nema tačnih informacija gde se nesreća desila. Sam Hejskins igrao je koledž fudbal na Ohajo Stejtu i draftovan je u prvoj rundi 2019. godine od strane Vašington Komandersa.

Prema navodima ESPN-a, igrač se nalazio u južnoj Floridi na poziv igrača Miča Trubiskog, poznatog kvoterbeka, koji je sazvao okupljanje njega i drugih saigrača, kako bi se što bolje pripremili za novu sezonu i dodatno upoznali.

Za manje od mesec dana, tačnije 3. maja, Hejskins bi proslavio svoj 25. rođendan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati