Ostali sportovi

Direktno.rs

27. 07. 2021. 17:16 2

HEROJSKI Povredila se pred OI, pa u Tokiju uzela zlato!

Milica Mandić povredila se 25 dana pred put u Tokio i njeno olimpijsko zlato utoliko dobija još više na značaju. To je otkrio njen verenik Marko Đuričić, nakon čega veliki uspeh naše šampionke u Japanu dodatno dobija na značaju.

- Nisam spavao sinoć, bio je plan da ustanemo za njenu borbu, ali nije bilo spavanja. Svi zajedno smo gledali u klubu sa trenerima. Bitno da je ona spavala i iznela sav pritisak - ispričao je verenik Milice Mandić u studiju RTS.

Priznao je i da je sve teže gledati, jer se nekad i sam borio, a sada je tekvondo trener.

- Bio sam i na Svetskom prvenstvu, radio sam sa najboljim borcima na svetu, kada ne možeš da utičeš, a znaš kroz koliko je teških trenutaka prošla… Onda je sve teže. Pripreme, tenzije, imala je čak i malu povredu pre 25 dana, u pitanju je mišić zadnje lože, što malo ko zna - otkrio je Đuričić.

Objasnio je i kako se Milica nosila s tim pred put u Japan.

- Bilo joj je jako teško, jer je bila u neverovatno dobroj formi. Prosto desi se svakom, jedan nezgodan pokret i dođe do male rupture… Čak je i trenirala prvih 20 dana, imala je dva treninga dnevno i tri terapije, i sve je izdržala. Nikada nije padala ispod četvrtog mesta još od Londona i Olimpijskih igara 2012. godine. Učinila je sve nas ponosnim i mnogo dece će početi opet da trenira tekvondo - poručio je Miličin verenik.

Otkrio je i da velika šampionka u Srbiju stiže u četvrtak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati