Ostali sportovi

Direktno.rs

12. 04. 2021. 19:42 0

ODBOJKA Vojvodina peti put zaredom šampion

Odbojkaši Vojvodine slavili su u četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa šampionata Srbije u gostima protiv Partizana 3:2 i tako ukupnim rezultatom 3:1 osvojili 18. titulu državnog šampiona.

Malo je falilo da ova finalna serija doživi veliki vrhunac i da se igra majstorica. Ali i ovako oba tima su pokazala da su se zasluženo našla u finalu. Vojvodina očekivano, kao četvorostruki uzastopni šampion, a Partizan koji je prosto proigrao u plej-ofu.

Crno-beli su zaista odlično odigrali ovu četvrtu utakmicu na svom terenu. Vodili su 1:0 i 2:1, pošto su dobili prvi set 25:22 i treći 25:21. Ipak, Vojvodina je oba puta efektno uzvraćala, 25:19 u drugom i 25:17 u četvrtom setu. Krenuli su gosti furiozno i u peti odlučujući set. Poveli su 5:2, potom i 10:6.

Ali to nije bilo dovoljno da se rutinski set i meč privedu kraju. Malo po malo Partizan je stizao prednost i na kraju izjednačio na 13:13. Držao se do 14:14, a onda je Vojvodina ipak vezala dva poena, slavila 16:14 i došla do nove, pete uzastopne, a ukupno 18. titule u istoriji kluba.

Kod pobednika Pavle Perić zabeležio je 19 poena, Aleksandar Blagojević 16, a Nemanja Mašulović poen manje. U crno-belom taboru Milan Pepić je briljirao sa 29 poena, dok su dvojica Lazara Marinović i Koprivica zabeležili po 12 poena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati