Ostali sportovi

Direktno.rs

11. 01. 2021. 13:53 3

"Sramota za Novi Sad zbog proterivanja olimpijca Silađija"

Gradski odbor Pokreta za preokret Novi Sad ocenjuje sramotnim i skandaloznim za Novi Sad da je plivač Čaba Silađi, koji će predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju morao da se iz Novog Sada preseli u Beograd jer najveći grad u Vojvodini nema odgovarajući bazen. Čaba Silađi je pre toga odbio ponudu Mađarske da nastupa za olimpijski tim te zemlje, a nakon toga morao je zbog nebrige gradskih vlasti da napusti Novi Sad. Ovo predstavlja progon iz našeg grada jer Čaba Silađi je ostao na "suvom" zbog nebrige grada. I drugi olimpijci iz Vojvodine i mnogi plivači u istoj su poziciji kao i Čaba Silađi, piše u saopštenju pokreta.

Saopštenje prenosimo u celosti:

GO Pokret za preokret Novi Sad podseća da nakon skandala sa zagađenosti vode na SPENS-u, vrlo opasnim hemijskim jedinjenjima, u februaru 2020. godine Novi Sad nema olimpijski bazen, iako je gradonačelnik Novog Sada više puta javno objavljivao da su radovi na rekonstrukciji bazena završeni.

Pitamo nelegalnog gradonačelnika Miloša Vučevića i njegove saradnike zašto su obmanjivao javnost i gde će trenirati drugi olimpijci ili mladi plivači iz Novog Sada? Rukovodstvo SPENS-a bi zbog ovoga moralo hitno da bude smenjeno.

Žalosno je da Čaba Silađi na suvi bazen na SPENS-u mora da gleda kroz prljava stakla SPENS-a jer mu se direktor ovog sportsko-poslovnog centra, koje vodi Dragan Milić, kadar koalicije SNS-SDP, koji mu se, prema rečima Čabe Silađija, ne javlja na telefon.

GO Pokreta za preokret Novi Sad ocenjuje da je ovo samo još jedan dokaz da Novi Sad vode ljudi kojima je stalo samo do ličnih interesa, interesa SNS-a i raznih GALENS-a koji simbolizuju otimanje grada od njegovih stanovnika.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati