Ostali sportovi

Direktno.rs

30. 11. 2020. 08:55 0

Grožan iz vatrene buktinje zadobio samo blage opekotine

Vozač "Hasa" Roman Grožan je posle teškog udesa na VN Bahreina izašao živ iz buktinje svog bolida i samo sa blažim opekotinama.

Probijajući zaštitnu barijeru na stazi, Grožanov bolid se za tili čas pretvorio u buktinju i samo srećom, njegovom spretnom reakcijom kao i svim zaštitama, uspeo je da izađe iz vatre i ostane živ ali sa opekotinama po rukama.

- Najvažnije od svega je da je Roman dobro. On sam mi je rekao da se oseća dobro, da nema nikakvih preloma. Ima zavoje na rukama i zglobovima zbog opekotina, ali sem toga nema većih povreda. Srećom ostalo je na tome - rekao je šeh Hasa Ganter Štajner.

Ubrzo se i sam vozač Formule 1 obratio na Instagramu video porukom:

- Zdravo svima, samo želim da kažem da sam dobro. Hvala vam na porukama. Pre nekoliko godina nisam bio pristalica oreola, sada verujem da je to sjajna stvar i bez toga ne bih bio ovde i ne bih mogao da pričam sa vama. Hvala svima, nadam se da ću uskoro moći i da vam pišem kako bih vam rekao šta se dešava.

 Trku u Bahreinu koja je zbog incidenta u trećem krugu kasnila dva i po sata, na kraju je posle 57n klugova dobio Luis Hamilton.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati