Ostali sportovi

Direktno.rs

28. 11. 2020. 23:15 0

VATERPOLO Novi Beograd u četvrtfinalu Kupa, Vukovi ispali

Na SC "11. april" igran je dupli program u okviru osmine finala Kupa Srbije. U duelima superligaša, Novog Beogarda i Vojvodine, protiv ekipa iz Prve A lige, Valisa i novobeogradskih Vukova, nije bilo iznenađenja. Novi Beograd je bio bolji od Valisa 28:4, dok je Vojvodina rezultatski lako, ali u bazenu znatno teže eliminisala ekipu Vukova.

VK NOVI BEOGRAD – VK VALIS 28:4 (5:1, 9:0, 10:1, 4:2)

Ekipi Vladimira Vujasinovića ovo je bila poslednja provera pred kvalifikacioni turnir za Evrokup, koji se od petka do nedelje igra u Beogradu. Zdravstveni bilten je nešto bolji, ali još nedostaju Đorđe Filipović i Miloš Ćuk i pitanje je da li će njih dvojica biti spremni za sledeći vikend.

Novi Beograd je ozbiljnom igrom tokom čitavog toka meča, ubedljivo savladao mladu ekipu iz Valjeva. Većinu golova Novi Beograd je postigao iz kontranapada, dok je ekipa Valisa samo sporadično uspevala da ugrozi gol Rističevića i Vlahovića. Tokom meča Valjevci su imali svega dva puta igrača više i oba iskoristili, dok su Novobeograđani u toj situaciji bili četiri puta, a tri puta su postigli gol. Takođe
su imali i tri peterca, od kojih su dva iskoristili.

Draško Gogov je postigao 7 golova, Nikola Bursać 5, a Marko Avramović 4, dok se kod gostujuće ekipe Kovačević 2 puta upisao u strelce.

VK NOVOBEOGRADSKI VUKOVI – VK VOJVODINA 10:15 (3:4, 0:4, 5:4, 2:3)

Vukovi su pružili dostojan otpor ekipi iz višeg ranga i veći deo meča igrali rezultatski izjednačeno sa gostima iz Novog Sada. Kada se pogledaju rezultati po četvrtinama, jasno je da su osim druge, Novosađani bili bolji za samo jedan gol. Praktično, Vojvodina je utakmicu prelomila u poslednja tri i po minuta druge četvrtine, kada se sa četiri postignuta gola, odvojila na nedostižnih pet razlike. U ostalom delu susreta Vukovi su uspevali da se ravnopravno nose sa starijim i iskusnijim igračima Vojvodine.

U pobedničkoj ekipi najefikasniji bio je Ivan Gusarov sa 5 golova, uključujući i jedan postignut praktično sa svog gola, u poslednjim sekundama druge četvrtine. Kod Vukova Bašica je bio strelac takođe 5 golova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati