Ostali sportovi

Direktno.rs [ Izvor: Večernje Novosti ]

25. 11. 2020. 11:03 0

Jelena Lavko ima koronu, problem u taboru rukometašica

Novi problem u pripremama rukometašica Srbije za Evropsko prvenstvo u Danskoj jer je Jelena Lavko pozitivna na testiranju na koronavirus.

Po dolasku u Sportski centar Stara Pazova gde se pripremaju za EP u Danskoj od trećeg do 20. decembra, reprezentativke Srbije su prvo odradile testiranje i jedino je Jelena Lavko pozitivna, što znači da će preskočiti pripreme a pitanje je hoće li moći na EP. Odsustvo levoruke bombarderke je veliki hendikep za reprezentaciju.

- Imali smo testiranje, svi smo negativni, osim Jelene Lavko. Za ostale se znalo ranije da ne mogu da dođu. Tu smo u bazi FSS, pridržavamo se svih mera koje nalaže Krizni štab. Nikuda ne izlazimo, nikog ne možemo da primimo. Ne smemo da se kockamo - izjavio je Obradović za "Večernje novosti" - Zaista, verujem da bi bilo mnogo bolje da se igra u maju 2021. Ali, moramo da se naviknemo na ovu situaciju. Moramo da se čuvamo povreda, da izbegnemo virus. Meni je najvažnije zdravlje igračica, jer će se rukomet igrati i posle pandemije. Inače, radimo uobičajeno, treninzi i video-analiza.

Dragana Cvijić je otkazala zbog operacije, Tamara Radojević zbog materinstva, dok je Timea Milošević u karantinu zbog velikog broja pozitivnih slučajeva u njenom klubu.

EHF nema nameru da odlaže šampionat, Srbija je dobila i satnice utakmica u "C" grupi koje će se igrati u "balonu" u Koldingu. Meč sa Holandijom u "Sudbank Areni" je na programu 4. decembra u 20.30, protiv Mađarske se igra 6. decembra u 16, a portiv Hrvatske 8. decembra u 18.15 časova. Po tri najbolje rangirane ekipe iz "C" i "D" grupe ostaće u Koldingu i u drugom krugu grupne faze.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati