Ostali sportovi

[ Izvor: Južne vesti ]

23. 09. 2020. 16:53 1

SNS trener tukao igrača i dobio samo novčanu kaznu?!

Scena sa utakmice na kojoj odbojkaški trener šutira svog igrača dovela je do velikog skandala, a posle četiri dana tišine oglasio se i Odbojkaški klub Niš, čiji su članovi i igrač i trener. Sa igračem Milošem Antonićem ugovor je sporazumno raskinut, kažu za Južne vesti u klubu, dok će trener Dragan Svetozarević, od nedavno i odbornik niške Skupštine kao član Srpske napredne stranke, biti novčano kažnjen, ali ni o kakvoj suspenziji ili prekidu saradnje sa šefom struke nema govora.

Uz izvinjenje sportskoj javnosti, u niškom klubu napominju da neće dozvoliti da "ugled kluba bude narušen na bilo koji način i da pojedinac bude iznad kluba". Iznos novčane kazne ne preciziraju, već kažu da će biti u skladu sa disciplinskim pravilnikom kluba.

- Odbojkaški klub Niš se u proteklom periodu trudio da na najbolji mogući način reprezentuje svoj grad, Republiku Srbiju i odbojku kao sport. Iz tih razloga kao sportski kolektiv koji gaji sve sportske i humane vrednosti, osuđujemo svaki ishitreni potez bilo kog našeg člana - navodi se u saopštenju OK Niš.

Iz Odbojkaškog saveza Srbije i dalje nisu odgovorili na pitanja novinara "Južnih vesti" vezana za ovaj događaj i eventualne sankcije sa njihove strane.

Iako je snimak utakmice sa Fejsbuk profila OK Radnički Kragujevac mutan, pa se samo na osnovu pregleda ne može sa sigurnošću tvrditi da je udarac trenera zavšio na nozi odbojkaša, novinari Južnih vesti imali su uvid u fotografiju njegove otečene potkolenice.

Stigla je i informacija da je odbojkaš događaj prijavio policiji - u kragujevačkoj su rekli da nemaju nikakvu prijavu u vezi sa ovim slučajem, dok se odgovor niške i dalje čeka.

Podsetimo, incident se dogodio u subotu, 19. septembra, u kragujevačkoj hali "Jezero", a na utakmici 2. kola Superlige između Radničkog i Niša. Gosti su teškom mukom dobili "triler" na parketu, ali je snimak na kome se vidi kako trener nasrće na odbojkaša koji sedi na klupi privukao veću pažnju javnosti.

Inače, Antonić je u klub stigao letos, nakon 16 godina nastupanja za inostrane klubove. Svetozarević predvodi ekipu već četiri godine, tokom kojih je klub ispao iz Superlige, vratio se i postao vicešampion Srbije. Nedavno je postao i odbornik u Skupštini Niša, pošto je bio 6. na listi SNS.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati