Ostali sportovi

Direktno.rs

08. 09. 2020. 10:42 0

Korolija novi trener VK Partizan

Vaterpolo klub Partizana, posle nove uprave, imenovao je i novog trenera, a na kormilo crno-belih došao je Miloš Korolija.

Odluku čelnika Partizana potvrdio je Nikola Kuljača, direktor kluba.

- Odluka da Miloš bude trener je jednoglasna, idemo dalje. Počinjemo polako da postavljamo stvari na svoje mesto. Važno je bilo da se svi vratimo na Banjicu, pre svega prvi tim, ali i sva preostala deca, da treniraju na svom bazenu i da se ne sele više - rekao je Kuljača, a prenosi Žurnal.

Nekadašnji centar je ponikao na Banjici, gde je jednu sezonu proveo u Studentu, a potom osam godina igrao za Partizan. Dve godine je igrao za Seged, da bi se potom 2009. vratio u Partizan, sa kojim je 2011. bio šampion Evrope i u finalu protiv Pro Reka je bio najefikasniji sa tri gola. Za crno-bele je igrao i 2013, kada se vratio iz Debrecina, a u narednim sezonama je nosio kapicu Oradee, Radničkog, Akvakjare i Galatasaraja, da bi se potom vratio u Partizan, gde je povremeno igrao, a u isto vreme vodio mlađe kategorije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati