Ostali sportovi

Direktno.rs

10. 07. 2020. 14:40 0

Korolija: Rakas i Bradajić su kidnapovali klub!

Miloš Korolija je javno izneo ogromno nezadovoljstvo trenutnom situacijom na Banjici. Trener razvojnog tima VK Banjica je govorio šta su akutni problemi nekad velikog kluba. Pored toga što je zadužen za struku on je i jedan od nosilaca zahteva za promene! Evo nekih od njegovih zapažanja iz razgovora za „Sportski žurnal“:

- Ovo je kidnapovana kancelarija. Rekao sam nemaju UO, Skupština nije njihova, treneri su im rekli da odu, igrači prvog tima svi do jednog su za to, bivši takođe. Nas bivših igrača ima puno. Dobili smo podršku zbora starih igrača sa potpisima koji prihvataju rešenje državnih organa. Nemaju nikoga više!

Crni oblaci su se nadvili nad crno-belima.

- Ma da neko kaže da Rakas i Bradajić rade odličan posao rekao bih da postoji tas na vagi. Onda neka ostanu. Ali ako postoji bar neko… Ali nema nikoga jer je svima sve jasno. Mogu da postoji kao kidnaperi kancelarije ali ne kluba. Njih će, tačnije Rakasku, jer Bradajić i nije nikakva funkcija, smeniti. Da mogu da održe i svoju Skupštinu i tu bi bili izbrisani. Samo slepac ne vidi šta se i kako radi. Njihova borba ne postoji, nema borbe, oni prave klasičnu sabotažu da bi Partizan ostavili u što gorem stanju. 

Srđan Mišković je podneo ostavku na mesto predsednika Skupštine Partizana jer smatra, kao i Aleksandar Šoštar i Zoran Avramović, da klub mora da postupi po nalogu inspektora Gradskog sekretarijata za sport i MOS i vrati stanje koje je bilo pre 2. decembra. Nekadašnji vaterpolo sudija i te kako se protivi tome da o sudbini kluba odlučuje Upravni sud.

U decembru prošle godine Srđan Mišković je postao predsednik osporavane Skupštine VK Partizan, ni sam ne očekujući da će ta funkcija doneti samo problem koji će rezultirati ostavkom. Za “Sportski žurnal je govorio o stvarima koje su prethodile njegovoj ostavci:

- Rešenje MOS treba shvatiti kao poslednju šansu da se klub vrati tamo gde treba da bude. Trenutna situacija je neprihvatljiva. Bazen zaključan za treninge i igrače i trenere, a radi samo za građanstvo, klub postoji samo u medijskim tekstovima I na društvenim mrežama, deca odlaze u druge klubove! Sve se polako gasi dok sa druge strane besni opšti rat tipa sami protiv svih. Jedino pozitivno u ovoj situaciji je što su uz klub stali svi stari asovi kluba čvrsto rešeni da pomognu u vraćanju na stare staze”. 

Neverovatno je da još nema zvanične reakcija bivšeg igrača VK Partizan Vanje Udovičića i predstavnika VSS na "kidnapovanje" kluba od strane banjičkog dvojica Rakas-Bradajić.

Vandredne mere odložile Skupštinu VK Partizan

- Shodno odluci kriznog staba za Beograd od 09.07.2020. god o zabrani okupljanja u zatvorenim i otvorenim prostorima vise od 10 ljudi, odlaže se vanredna Skupština Vaterpolo kluba Partizan zakazana za 13.07.2020. god. Vanredna Skupština kluba odrzaće se odmah po prestanku navedene zabrane okupljanja a najkasnije 3 ( tri ) dana posle odluke o prestanku zabrane okupljanja od strane kriznog staba za Beograd.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati