Ostali sportovi

[ Izvor: Twitter ]

09. 07. 2020. 12:25 8

Ikodinović i Koroman: Slina i diktator

Malo je sportista javno diglo glas protiv režima Aleksandra Vučića i njegove vladavine prava, ali oni koji jesu kao Danilo Ikodinović, Ognjen Koroman, Igor Butulija i Mirko Poledica govore iz srca, bez političkih predrasuda i proteste, sad već širom Srbije, nazivaju pravim imenom.

Za slavnog vaterpolistu Daču Ikodinovića prekomerna upotreba sile je jadna i bedna, a Ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića nazvao je "slinom" zbog sramnih izjava na presu.

- Čekaj, čekaj.. Demonstranti bacali suzavac na policiju? Slinavi, i ako je od tebe, mnogo je! - reagovao je žustro Dača.

Užasnut video snimcima gde se policajci utrkuju ko će jače udariti već prebijenog momka na zemlji, Dača je udario i po direktoru policije:

- Ovo je normalna upotreba sile, Rebiću? Doći će vreme kad će nekad na tebi i tvojim najbližim upotrebljavati ovu normalnu silu.. Ali ne policija ova jadna i bedna. Govedo!

Poslao je Ikodinović i poruku nekim starim znancima koji su njegove stavove komentarisali na bizaran način:

- Čoveka kog znam 25 godina i sa njim sam delio dobro i zlo sve to vreme, ne bih targetirao nikada. Ni po koju cenu! Zato su neki govna, a neki smo i normalni. Neki gaze preko mrtvih do cilja i čine se mnogo fini, a neki smo divljaci razuzdani, ali uvek na mestu!

Ognjen Koroman je uz prijatelje i Igora Butuliju učestvovao u beogradskim protestima.

- Nisam za to da se lomi državna imovina. Nisam za to da se obračunavaju narod i policija. Sve su to naše komšije i braća. Ali, jednostavno od kada sam ušao malo dublje u sport i društvo video sam da mi živimo u ozbiljnoj diktaturi... Vlast pokušava kako tako da se održi i sigurno će braniti svoje fotelje do poslednjeg policajca. Moj segment oglašavanja i moj segment borbe je samo protiv sistema koji je nakaradan pre svega za naš sport i za budućnost naše dece. Kafu mogu da pijem i sa Dodikom i Vučićem i Obradovićem, ali to ne znači da pripadam nekoj političkoj grupaciji. Proputovao sam svet, pričam četiri jezika, živeo sam u tri najveća grada na svetu. Jako dobro sve vidim i kapiram, imam širinu za sve. Ja ne diram druge segmente sem sporta, ono što najbolje znam. Mogu da za mene misle i ovako i onako, ali jako dobro vidim stvari. Da srbujem neću, da pričam o poštenju, ne želim. Ja pripadam svom narodu i u Srbiji i Republici Srpskoj, bez jake Srbije nema ni jake Republike Srpske.
DOZOVIMO SE PAMETI, SVI SMO SRBI. VUČIĆU, MORAŠ DA ODEŠ, NAROD TE NE ŽELI. KO ĆE DOĆI, NE ZNAM. DA MORA DA SE NEŠTO MENJA - MORA. Koja opcija, šta i kako dalje, ne znam. Teorije zavere postoje razne. Ali da smo dotakli dno, da je narod nezadovoljan to stoji. Ovo neće stati, ovo se neće umiriti. Ova vlast mnogo vređa inteligenciju celog srpskog naroda. Okrenimo se sebi, dozovimo se. Boli me duša kada vidim da skačemo i bijemo jedni druge...BOŽE, PODARI NAM SLOGU I BLAGOSTANJE U NARODU... - napisao je Koroman.

Postavio je i sliku bez komentara jer je suvišan.

 Mirko Poledica postavio je video snimak gde su razotkriveni državni huligani.

- Vučićeva privatna vojska čeka na instrukcije...

Rad RTS-a ga posebno iritira.

- Dok se narod bori za slobodu na demonstracijama kakve nisu viđene od devedesetih, mafijaška i naprednjačka @RTS_Vesti reprizira seriju "Selo gori a baba se češlja". Bando, proći ćete kao i 5. oktobra, pre ili kasnije...

Nije propustio da ukaže i detalj sa KSŽ Nebojše Stefanovića.

- Nebojša Stefanović upravo drži KZŠ, nema masku dok priča, nije u izolaciji a preminuo mu otac pre par dana od koronavirusa.

Borba je tek počela, kažu oni...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati