Ostali sportovi

[ Izvor: Mondo/Direktno.rs ]

03. 07. 2020. 16:24 1

Rakas je uspela nemoguće, ujedinila sve protiv sebe!

Tužno je bilo gledati danas konferenciju za štampu direktorke VK Partizan Tatjane Rakas i nelegalnog "predsednika" Mirka Bradajića! Mučno! Mučili su se da odgovore na brojna pitanja, da obrazlože svoju svrhu u klubu, uporno odbijajući da preuzmu odgovornost za puč koji su napravili u decembru, za mnoštvo obmana izrečenih u javnosti.

Sa potpunim nedostatkom volje da VK Partizan bude bolje odbijali su svaku sugestiju, svaki zahtev! Rezultat je da su ujedinili ceo vaterpolo svet protiv njih, sve Partizanovce igrače, bivše uprave, navijače, roditelje, mnoge koji međusobno nisu govorili godinama! Juče su jasno stali protiv bivši asovi, danas igrači, treneri i zaposleni:

- Udruženje trenera održalo je sastanak na kojem je dogovoreno je da treneri neće potpisivati ugovore sa klubom sve dok se upravljanje klubom ne vrati u legalne tokove, odnosno dok se uspešno ne organizuje Skupština. Nju je potrebno da zakaže legalni predsednik Skupštine Zoran Avramović, sa tačkama dnevnog reda koje je u svom rešenju naveo Gradski sekretarijat sa sport, a svojom odlukom potvrdilo Ministarstvo omladine i sporta.

Protest roditelja 1:

Rakas I Bradajić su danas u 12h na Banjici pokušali da ispričaju neku svoju istinu, međutim nezadovoljni roditelji dece koja treniraju u vaterpolo klubu Partizan prekinuli su danas nakratko njihovu konferenciju. Oni su se, kako prenosi portal "Mondo", okupili u SC Banjica i lupajuću u staklo, uz povike "Uprava napolje!" i "Hoćemo promene".

Povod konferencije je bilo otvoreno pismo bivših igrača Partizana, među kojima su Filip Filipović, Živko Gocić i Slobodan Nikić koji traže ostavku uprave kluba jer je smatraju odgovornom za propadanje kluba i srozavanje njegovog ugleda, zahtevajući sazivanje vanredne Skupštine.

Protest roditelja 2:

- Pričao sam sa Filipom Filipovićem, on je tražio da ode Tatijana Rakas i rekao da će on dovesti ljude u klub. Pitao sam ga koje ljude, ali nisam dobio zadovoljavajući odgovor - rekao je po presudi MOS nelegitimni “predsednik” Upravnog odbora Mirko Bradajić. "Drago mi je što se legende kluba interesuju za dešavanja u klubu, ali zašto se do sada nisu interesovali? Ovde mogu sve da dobiju i saznaju.

Izgleda da su se kockice složile i da je Rakas već "bivša".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati