"PIRATI" SA BANJICE Rakas promenila brave i zaključala bazen! | Ostali sportovi | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Ostali sportovi

Direktno.rs

30. 06. 2020. 17:57 2

"PIRATI" SA BANJICE Rakas promenila brave i zaključala bazen!

Igre oko večerašnje sednica UO odbora VK Partizan se nastavljaju! Direktorka kluba je odlučila da se odmetne i zaključa bazen, nedozvoljavajući legitimnom UO kluba se sa sastane, saznaje Direktno.rs.

Šta je poenta ovakvog ponašanja i nastavka drame oko velikog kluba nije poznato, ali putem mejlova, do kojih smo došli u posed, saznali smo da direktoka kluba odbija da prihvati rešenje MOS i nastavlja da tumači zakon na svoj način, iako su, kako saznajemo, čak tri njena najbliža saradnika dali ostavke i prihvatili odluku Ministarstva omladine i sporta o nelegitimnosti uprave Tatjane Rakas!

Na sva ova dešavanja Aleksandar Šoštar je kratko prokomentarisao: "Ovo je bez presedana u sportu, sednicu UO ćemo održati, makar i ispred bazena! Klub mora da počne da funkcioniše! I ako je napuštaju ljudi ona i dalje tvrdoglavo odbija da prihvati zakonske odluke. Pozvao sam je da učestvuje u radu UO kluba! Odgovrila je zamenom brava i zaključavanjem kluba! Ovo više čak više nije ni smešno, ovo je za medicinske tručnjake!”

U prilogu su transkripti mailova do kojih smo došli pa Vi, dragi čitaoci, prosudite sami:

Šoštar za Rakas:

Za Direktora Tatijanu Rakas

Obaveštavam vas da će se dana 30.06.2020. godine, u prostorijama VK Partizan, održati sednica Upravnog Odbora kluba, sa početkom u 19 sati. Razlog zakazivanja sednice UO je postupanje po Rešenju nadležnih državnih organa, što je i jedina tačka dnevnog reda.

Ovim putem vas pozivam da prisustvujete sednici Upravnog Odbora.

Predsednik UO VK Partizan

Aleksandar Šoštar

Rakas odgovara Šoštaru:

Poštovani,

U pravnom poretku Inspekcija Sektretarijata za sport i omladinu kao ni MOS nije stavio van snage Odluke sa Skupštine održane dana 02.12.2019 godine već je naložio VK Partizan da organizuje Skupštinu koja će svakako odlučiti o daljem postupanju u vezi sprovođenja naloga inspekcijskih organa. S tim u vezi sve Odluke sa pomenute Skupštine kluba su i dalje na pravnoj snazi. VK Partizan će zakazati Skupštinu u određenom roku koji još nije istekao. U međuvremenu legitimni Organi kluba će nastaviti da donose Odluke i ulažu pravne lekove.

Shodno navedenom nema osnova da se u prostorijama VK Partizan organizuje sednica koju ste dopisom tražili.

Direktor VK Partizan

Tatjana Rakas

Šoštar završava konverzaciju:

Poštovana,

Jedini legitimni Upravni Odbor VK Partizan je Upravni Odbor kojim predsedava moja malenkost, i jedina legitimna Skupština kluba je Skupština kojom predsedava gospodin Zoran Avramović. To je jedina Skupština koja može da sprovede u delo i postupi po nalogu iz Rešenja donetog od strane Državnih organa. Iz tog razloga je sazvan današnji Upravni Odbor, da bi se zakazala Vanredna sednica Skupštine kluba i postupilo po nalogu iz Rešenja.

Mislim da je vreme da prestanete sa zbunjivanjem, zavaravanjem i obmanjivanjem, kako vaterpolo, tako i kompletne javnosti.

Upravni Odbor VK Partizan biće održan danas.

Predsednik Upravnog Odbora

Aleksandar Šoštar

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Iščekivanje

Zoran Živković [06.07.2020.]


Video dana

Kako parkirati čamac

Anketa

Da li policija koristi prekomernu silu na protestima?

Rezultati