Ostali sportovi

Direktno.rs

30. 06. 2020. 17:57 2

"PIRATI" SA BANJICE Rakas promenila brave i zaključala bazen!

Igre oko večerašnje sednica UO odbora VK Partizan se nastavljaju! Direktorka kluba je odlučila da se odmetne i zaključa bazen, nedozvoljavajući legitimnom UO kluba se sa sastane, saznaje Direktno.rs.

Šta je poenta ovakvog ponašanja i nastavka drame oko velikog kluba nije poznato, ali putem mejlova, do kojih smo došli u posed, saznali smo da direktoka kluba odbija da prihvati rešenje MOS i nastavlja da tumači zakon na svoj način, iako su, kako saznajemo, čak tri njena najbliža saradnika dali ostavke i prihvatili odluku Ministarstva omladine i sporta o nelegitimnosti uprave Tatjane Rakas!

Na sva ova dešavanja Aleksandar Šoštar je kratko prokomentarisao: "Ovo je bez presedana u sportu, sednicu UO ćemo održati, makar i ispred bazena! Klub mora da počne da funkcioniše! I ako je napuštaju ljudi ona i dalje tvrdoglavo odbija da prihvati zakonske odluke. Pozvao sam je da učestvuje u radu UO kluba! Odgovrila je zamenom brava i zaključavanjem kluba! Ovo više čak više nije ni smešno, ovo je za medicinske tručnjake!”

U prilogu su transkripti mailova do kojih smo došli pa Vi, dragi čitaoci, prosudite sami:

Šoštar za Rakas:

Za Direktora Tatijanu Rakas

Obaveštavam vas da će se dana 30.06.2020. godine, u prostorijama VK Partizan, održati sednica Upravnog Odbora kluba, sa početkom u 19 sati. Razlog zakazivanja sednice UO je postupanje po Rešenju nadležnih državnih organa, što je i jedina tačka dnevnog reda.

Ovim putem vas pozivam da prisustvujete sednici Upravnog Odbora.

Predsednik UO VK Partizan

Aleksandar Šoštar

Rakas odgovara Šoštaru:

Poštovani,

U pravnom poretku Inspekcija Sektretarijata za sport i omladinu kao ni MOS nije stavio van snage Odluke sa Skupštine održane dana 02.12.2019 godine već je naložio VK Partizan da organizuje Skupštinu koja će svakako odlučiti o daljem postupanju u vezi sprovođenja naloga inspekcijskih organa. S tim u vezi sve Odluke sa pomenute Skupštine kluba su i dalje na pravnoj snazi. VK Partizan će zakazati Skupštinu u određenom roku koji još nije istekao. U međuvremenu legitimni Organi kluba će nastaviti da donose Odluke i ulažu pravne lekove.

Shodno navedenom nema osnova da se u prostorijama VK Partizan organizuje sednica koju ste dopisom tražili.

Direktor VK Partizan

Tatjana Rakas

Šoštar završava konverzaciju:

Poštovana,

Jedini legitimni Upravni Odbor VK Partizan je Upravni Odbor kojim predsedava moja malenkost, i jedina legitimna Skupština kluba je Skupština kojom predsedava gospodin Zoran Avramović. To je jedina Skupština koja može da sprovede u delo i postupi po nalogu iz Rešenja donetog od strane Državnih organa. Iz tog razloga je sazvan današnji Upravni Odbor, da bi se zakazala Vanredna sednica Skupštine kluba i postupilo po nalogu iz Rešenja.

Mislim da je vreme da prestanete sa zbunjivanjem, zavaravanjem i obmanjivanjem, kako vaterpolo, tako i kompletne javnosti.

Upravni Odbor VK Partizan biće održan danas.

Predsednik Upravnog Odbora

Aleksandar Šoštar

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati