Ostali sportovi

Direktno.rs

30. 06. 2020. 11:54 1

Počinje rasplet u VK Partizan!

Problemi vaterpolo kluba Partizan se množe svaki dan. Nedostatak novca, diskontinuitet uprave, stampedo odlazaka iz mlađih kategorija, treneri koji su otkazali poslušnost rukovodstvu kluba, sistematsko laganje roditelja pa i Saveza, gubitak uticaja u vaterpolo strukturama, egzodus i definitivni kolaps prvog tima. Sve gore pobrojano kao da je konačno ujedinilo uspavanu vaterpolo zajednicu, koja je dugo, nemo posmatrala događanja u klubu, da se ujedini i krene sa nalaženjem rešenja za jedan od najvećih evropskih klubova!

Rešenje suda je u rukama Aleksandra Šoštara, on i predsednik skupštine Zoran Avramović su legitimni predstavnici kluba pred zakonom! Obavljeni su razgovori sa poznatim i zaslužnim igračima koji imaju i znanje i volju da pomognu klubu, SD Partizan, pa čak i razgovori sa pojedincima koji se trenutno nalaze u nelegitimnim organima gde im je stavljeno do znanja da ima mesta za dalju saradnju u intersu kluba.Vaterpolo savez Srbije je jako zainteresovan da se situacija u VK Partizan konačno razreši u interesu sporta! Tako da je za danas u 19h u prostorijama VK Partizan, u trofejnoj sali na Banjici, zakazan UO kluba pod rukovodstvom Aleksandra Šoštara sa jedinom temom legalizacija rada statutarnih organa, i zakazivanje nove izborne Skupštine kluba!

- Vreme je da ovom bezakonju stanemo na put! Zakazao sam sednicu UO za večeras u 19h, na bazenu u našoj trofejnj Sali, pred slikama i trofejima generacija ovog kluba, sa ciljem da sprečimo strmoglavi pad našeg Partizana, preduzmemo hitne mere i sa predsednikom Skupštine gospodinom Avramovićem zakažemo novu izbornu Skupštinu, kako bi u klub legitimno došla nova lica za koja verujem da će i klubu i navijačima dati jednu ozbiljnu nadu za budućnost! Iskreno se nadam da lica koja su trenutno uklubu nelegalno, neće praviti probleme da se UO održi i da će dozvoliti da se postupa po redu i zakonu! - rekao je Šoštar za Direktno.rs

Nadamo se da je svetlo na kraju ovog dugačkog tunela blizu! Da će se glave pojedinaca ohladiti i da će se mirno skloniti i dozvoliti legalnim predstavnicima kluba da rade i traže najbolje rešenje za klub. Svaka opstrukcija danačnjeg UO kluba od strane ljudi koji su tu u klubu nelegalno po odluci suda je jasan primer borbe za fotelje i ličnu korist, i tu zakljinjanja na vernost i ljubav prema klubu nema! Rezultati do sada učinjenog su jasni. Nula!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati