Ostali sportovi

Direktno.rs

31. 05. 2020. 09:10 0

"Sezona bačena u vodu, sportisti najveći gubitnici"

Vaterpolo savez Srbije je u petak odlučio da okonča sezonu, pa je Superliga završena bez utvrđenog plasmana. Čelnici VK Nais bili su razočarani takvom odlukom ljudi koji vode naš najtrofejniji sport, smatrajući da je ovim naneta šteta sportistima.

Nišlije su se posle odluke VSS oglasile saopštenjem, čiju sadržinu prenosimo u celosti:

"Vaterpolo klub Nais je razočaran odlukom Vaterpolo saveza Srbije da prekine takmičenje u prvenstvu Srbije u sezoni 2019/20 u muškoj i ženskoj konkurenciji bez utvrđivanja konačnog plasmana.

Uprkos vanrednim okolnostima izazvanim pandemijom smatramo da je mogao biti uložen dodatni napor i pronađena mogućnost da se takmičenje nastavi, prvenstvo privede kraju i sezona učini regularnom. Kao što su neki drugi sportovi pronašli model za nastavak takmičenja, ubeđeni smo da je to moglo da se uradi i u vaterpolu. Čitava jedna sezona bačena je u vodu, a najveći gubitnici su naravno sami sportisti. U vaterpolo sezoni 2019/20 pobednik je na našu veliku žalost Kovid-19, a da li je samo on, vreme će pokazati?

Vaterpolo klub Nais će nastaviti sa pripremama na bazenu Čair, koji se od 01.06.2020. godine otvara za trenažni proces i vredno se pripremati, kako za najavljenu letnju vaterpolo ligu, tako i za predstojeće turnirske utakmice koje će se eventualno odigravati u pripremnom periodu, o čemu ćemo blagovremeno obavestiti kako naše verne navijače, tako i kompletnu sportsku javnost, a sve u cilju priprema za novu sezonu 2020/2021 koju željno iščekujemo.

Takođe, ovom prilikom želimo da iskažemo veliku zahvalnost gradskim strukturama koje su prepoznale interes ulaganja u sport i sportske organizacije i u vreme pandemije obezbedile nesmetano finansiranje sportskih organizacija, pa tako i našeg kluba, što je od presudnog značaja za opstanak i razvoj vaterpola kao najtrofejnijeg sporta i najprepoznatljivijeg sportskog brenda Srbije", navodi se u saopštenju VK Nais.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati