Ostali sportovi

Direktno.rs

15. 05. 2020. 07:07 1

Nudili joj 200.000 dolara da postane "poslovna pratnja"?!

Lepa ruska atletičarka Darija Klišina privlači pažnju gde god da se pojavi. Muškarci pomno prate svaki njen nastup u atletskim dvoranama, a pošto sada nema takmičenja, Ruskinja se u centru pažnje našla posle neočekivanog priznanja.

Naime, Klišina je ruskim medijima otvorila dušu i istakla je da je dobila ponudu da postane - prostitutka?! Ponuda za to je iznosila 200.000 dolara!

- Bilo je tako, samo što nisu koristili onu reč, već "pratnja". Prošlo je od toga šest meseci. Iskreno, nisam očekivala takvu ponudu - rekla je 29-godišnja atletičarka.

Ruskinja je brzo odgovorila na ponudu, i to odrečno.

- Odmah sam oštro odgovorila: "Oprosti, ali me tvoj predlog ne zanima", a onda je usledilo njegovo: "Pa, čekaj, nemoj tako brzo da me odbijaš, ne znaš šta ti nudim". Napisala sam opet: "Ne, zbogom!" Ponudio mi je 200.000 dolara mesečno! Sela sam i zapitala sam se postoji li devojka koja će da bude impresionirana ovom ponudom - istakla je Klišina.

Inače, lepa ruska atletičarka je jedna od najuspešnijih skakačica u dalj, dva puta je bila prvakinja Evrope, a ima i bronzu sa otvorenog EP 2014. godine, kao i srebro sa Svetskog prvenstva 2017.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati