Ostali sportovi

[ Izvor: Beta ]

16. 04. 2020. 11:14 0

Prvi NFL igrač zaražen koronavirusom

Centar Los Anđeles Remsa Brajan Alen prvi je NFL igrač zaražen koronavirusom.

Alen je rekao da je bio pozitivan na koronu pre tri nedelje. On je prvi aktivni igrač koji je obelodanio da se zarazio tokom pandemije.

Alen (24) je rekao da nije u bolnici i da se oseća dobro. Saopštenje je objavio i njegov klub, nakon što je igrač kasno sinoć o tome govorio za Foks sport.

On je prošle sezone igrao devet utakmica, a ostatak sezone propustio je zbog povrede kolena. Iz Mičigen Stejta je 2018. godine izabran u četvroj rundi drafta, u 22 utakmice regularne sezone je bio starter.

Alen je u martu trenirao i oporavljao se u klupskom trening centru kada je osetio simptome koronavirusa. Rekao je da je tada izgubio čulo mirisa i ukusa, koji se nisu vratili čak i nakon što su se ostali simptomi povukli.

Trener Nju Orleans Sejntsa Šon Pejton je prošlog meseca saopštio da ima koronavirus, dok su Los Anđeles Čardžersi naveli da je nekolicina članova kluba zaraženo, ne precizirajući da li se radi i o igračima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati