Košarka

Direktno.rs

20. 10. 2024. 21:35 0

Obradović ljut: Ona apatija, pričaću sa igračima

Košarkaši Partizana su u petom kolu ABA lige savladali Zadar u gostima sa 75:71, a trener crno-belih Željko Obradović nije bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe u trećoj četvrtini.

Imali su crno-beli i dvocifreni plus na poluvremenu, delovalo je da vode glavnu reč, ali je usledio pad u nastavku koji se nije svideo Žocu, pa je treća četvrtina protekla sa 25:11 u korist Zadra.

- Znali smo da će Zadar probati da igra najagresivnije moguće ovu utakmicu. S obzirom na to kako su izgledali ovde pre sedam dana protiv Budućnosti, bilo je logično da sve ono što imaju unutra, hala i navijači, da će probati da daju večeras i da probaju da igraju najbolju moguću utakmicu. Igrali su dobro, sa velikim entuzijazmom i velikom željom, sve ono što je nama falilo u nekim trenucima utakmice, a sigurno da je razlog to što smo imali duplo kolo Evrolige. Pretpostavljam - rekao je Obradović i dodao:

- Ali, nije to nešto što nećemo sigurno pričati s mojim igračima, ta treća četvrtina, to je dokaz samo jedne apatije i posmatranja onog što se dešava na terenu. Uspeli smo da dobijemo, važna pobeda, čestitam Zadru i mojim igračima što su našli način da se izborimo i pobedimo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Izmislili su, konačno, nešto pametno

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati