Košarka

Direktno.rs [ Izvor: K1 ]

15. 10. 2024. 07:28 0

"Nisam ostrašćen navijač Partizana": Krstić nahvalio Čovića

Novi potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije i bivši reprezentativac Nenad Krstić rekao je kako je u njegovom interesu samo razvoj srpske košarke. Krstić je gostovao u emisji "Indirektno" na K1 televiziji, gde se dotakao i svog bivšeg kluba - Partizana.

Samo mesec dana ranije - Predrag Danilović je odlučio da podnese ostavku ne mestu predsednika Košarkaškog saveza Srbije. Sve je iznenadila informacija da će njegov naslednik na toj funkciji biti Nebojša Čović.

Kako je vreme odmicalo, sve se glasnije govorilo o tome, ko bi sve to mogli da budu Čovićevi saradnici u bliskoj budućnost. Jedno od novih imena, bio je upravo Nenad Krstić. Njemu je pripala funkcija potpredsednika saveza.

- Bio sam u mom prvom mandatu potpredsednik kod Predraga Danilovića, sada sam i kod Nebojše Čovića koji je odnedavno predsednik Saveza. Iskren da budem, meni je interes samo košarka. Stvarno, i kao igrač, i kao funkcioner mi je interes srpska košarka. Tako gledam i van terena. Naravno da su bitni i saradnici. Prepoznao sam ogromnu energiju Nebojše Čovića koji želi da promeni dosta stvari u srpskoj košarci, pa sam samo nastavio taj posao, iako ja ti ne gledam kao posao. Ne znam šta bih više dodao - rekao je Krstić.

Krstić je za Partizan uradio mnogo - i to je neka uzvraćena ljubav. Ipak, brojni navijači crno-belih su bili poprilično negativno iznenađeni kada su saznali da će njihov bivši as sarađivati sa doskorašnjim predsednikom večitog rivala.

- Učestvovao sam u osvajanju tri titule, jednog kupa i mogu da kažem šta sam dao za taj Partizan. U šali kažem da imam tri slomljene ruke, dve slomljene noge za Partizan. Draftovan sam i otišao iz tog Partizana u NBA ligu. Uvek sam se ponosio iz kog kluba dolazim, ali nisam ostrašćen navijač, nisam neko ko mrzi. Poštujem druge, ali navijam za Partizan - nastavio je Krstić.

Nedavno se predsednik Košarkaškog saveza pojavio na utakmici svog bivšeg kluba protiv Baskonije u Evroligi, što je izazvalo erupciju, uglavnom negativnih reakcija. Ipak, Krstić će isto to učini sutra na meču Partizana protiv Bajerna iz Minhena u Beogradskoj areni.

- I ja idem na utakmicu Partizana, nije ništa sporno - zaključio je Nenad.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati