Košarka

Direktno.rs [ Izvor: BasketNews ]

14. 10. 2024. 17:19 0

"Četvorokorak kojim smo izgubili titulu, trojica sudija nisu vedeli"

Odlučio je Bili Beron da kaže poslednje zbogom košarci nakon brojnih povreda i problema koji su ga odvojili od terena tokom protekle dve godine, dok je nosio opremu Olimpije iz Milana. Još 33-godišnjak je tako stavio tačku na uspešnu karijeru.

Nakon angažmana u Ritasu, Šarlroi, Mursiji, Eskišehiru i najuspešnijem periodu u Crvenoj zvezdi, kao i Zenitu, Beron se oprostio od košarke i emotivnom porukom pozdravio posebno od beogradskog tima.

Stigao je i odgovor srpskog kluba, a Beron se podsetio i čuvenih koraka iz 2019. godine u finalnom meču sa Partizanom, koji su faktički rešili meč i doneli titulu klubu.

Sada se tim povodom oglasio i tadašnji trener Partizana Andrea Trinkijeri, koji sada sa klupe predvodi Žalgiris. On je imao lepe reči za Berona, ali nije a da se ne priseti čuvenog momenta.

- Izgubili smo titulu, tako što je napravio četvorokorak. Trojica sudija nisu to videli. Bili je sjajan šuter, koji je unapredio ovu igru. Kada je došao u Evropu, on nije bio pik en rol igrač, uvek je nešto novo dodao u igru. Uvek sam želeo da ga imam u svom timu - rekao je Trinkijeri za "BasketNews".

Njegov Žalgiris na parket izlazi u utorak kad i večiti, a za protivnika će imati Virtus u Bolonji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati