Košarka

[ Izvor: mediji ]

04. 10. 2024. 20:30 0

Šok u Istanbulu: Teška povreda najboljeg beka Evrope (VIDEO)

U Istanbulu je u 19.30 počeo derbi prvog kola Evrolige, Fenerbahče na svom terenu dočekuje Olimpijakos, ali je prvi kvartal ove utakmice prošao u znaku teške povrede Skotija Vilbekina.

Skoti Vilbekin je u finišu prve deonice išao na prodor, našao se u blagom kontaktu sa Filipom Petruševim, nakon čega je pao na parket dvorane u Istanbulu, iste sekunde se uhvativši za koleno.

Odmah je bilo jasno da se radi o teškoj povredi, previjao se Skoti na terenu od bolova, saigrači su pokušavali da ga uteše, a nakon nekoliko minuta su ga i izneli sa parketa. Deluje da se radi o ozbiljnoj povredi kolena, ali će sigurno sve biti jasnije nakon pregleda koji će uskoro biti obavljeni.

Što se Vilbekina tičebivšem studentu Univerziteta Florida je AEK bio prvi tim u Evropi, nakon toga je igrao za Darušafaku i Makabi, a od 2022. godine je član Fenerbahčea.

Najveće uspehe u karijeri imao je upravo sa Darušafakom, sa kojom je 2018. godine osvojio Evrokup, a bio je i MVP tog takmičenja.

Kako je sve to izgledalo možete videti u videu ispod.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Pazi, vruće!

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati