Košarka

[ Izvor: Mediji ]

26. 09. 2024. 13:42 0

Teška dilema u podkastu: Ko je bolji - Dončić ili Jokić?

Nikola Jokić i Luka Dončić su preuzeli NBA ligu. Srpski centar je tri puta bio MVP, a mnogi misle da je zaslužio još jednu titulu, a slovenački superstar je bio jedan od kandidata za to priznanje svake godine.

Sada je Pol Pirs u podkastu kod Kevina Garneta govorio o njima dvojici. Sada smatra da je Dončić igrač pod najvećim pritiskom da bude MVP za sezonu 2024/25.

- On je bio favorit za MVP trofej poslednje tri godine. Ako pričamo o tome ko je glavno lice lige, Lukino ime odmah iskoči. Jednostavno osećam da je on to sada - rekao je Pirs, a Garnet se ubacio i morao je ipak da stane na stranu Nikole Jokića.

- Jokić je superstar. Mislim da ljudi gledaju Džokera i da, iako on nije sjajan atleta, jako je prisutan. On je veliki lider i jako lako postiže poene - rekao je veliki Kevin Garnet, kome ovo nije bio prvi put da hvali i brani centra iz Sombora.

Na istom mestu sa istim sagovornikom je pre nekog vremena detaljno objasnio zašto misli da je baš Nikola Jokić najbolji centar i najbolji košarkaš u NBA ligi:

- Ovo je Džokerova liga i pod time mislim da svi koji su četvorke ili petice izgledaju, deluju ili oponašaju Jokića kao u ogledalu. Visoki post, dodavanja, gledam kako se cela liga menja. Rotacije u napadu, to kako se on postavlja i kako igraju oko njega... Džoel Embid? Jeste li videli njega? Karl Entoni Tauns, Donatas Sabonis, Alperen Šengun. Toliko utiče na ligu… Svi žele da igraju brzu košarku, a Denver sa njim ima pozicioni napad i kretnju oko njega", naglasio je on tada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Priprema je pola posla

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati