Košarka

11. 09. 2024. 09:48 2

Mirotić o svom timu: Tužan sam...

Nikola Mirotić, košarkaš Olimpije iz Milana, prokomentarisao je stanje u ekipi i u Evroligi. Nikola Mirotić je velika zvezda evropske košarke, a trenutno je član milanske Olimpije koja ima velike ambicije u sezoni koja nam dolazi.

Napravili su velike promene i Nikola Melija zamenili Zekom Ledejem, a došli su i bekovi poput Armanija Bruksa, pa i centra Džoša Niba...

- Imamo čvrstu ekipu bez sumnje. Doveli smo Džoša Niba, Dejvida Mekormaka, Diopa, Bruksa, Bolmara, Nena Dimitrijevića i mislim da ćemo igrati veoma čvrstu košarku. Kao prvo, bićemo bolji u odbrani i u tranziciji i lepo je kada se priča o tome, a sada moramo da dokažemo sve na terenu. Igrali smo neke prijateljske, pobedili smo, a sada moramo više da treniramo. Izgledamo dobro i gladni smo - rekao je Mirotić.

O novoj sezoni Evrolige, rekao je:

- Sviđa mi se što se ulaže novac. Pogledamo Panatinaikos koji je osvojio Evroligu. Obično timovi zadrže jezgro igrača i ne dovedu mnogo igrača, a oni su doveli tri superstara. Oni ponovo hoće da pobede. Olimpijakos, Real Madrid, svi, sada su svi uzbuđeni i hoće na Fajnal For. Pogledamo sada Milano i kako nismo ušli u plej-of... Zbog toga sam tužan. Prvi put u životu nisam igrao plej-of Evrolige i bilo mi je teško. Milano mora da ide u plej-of, na prvih šest pozicija i to je naš cilj - poručio je Mirotić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Frizbi na žaru

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati