Košarka

[ Izvor: Mediji ]

05. 09. 2024. 08:19 0

"Došao sam u Zvezdu da ispravim stvari iz prošlosti"

Košarkaš Crvene zvezde Kodi Miler-Mekintajer rekao je da je došao u klub da bi ispravio neke stvari iz prošlosti i da je prevazišao boravak u Partizanu.

Novi plejmejker Crvene zvezde pričao je više od pet minuta za srpske medije i tom prilikom dotakao se mnogih tema, između ostalog, i perioda u Partizanu.

- Sada u crveno-belom dresu ciljevi su jasni. Došao sam da ispravim neke stvari iz prošlosti - rekao je Miler-Mekintajer.

Miler-Mekintajer je je pre četiri godine došao u Partizan, međutim, u klubu se zadržao svega nekoliko meseci i klub je napustio tokom sezone.

Kodi je na društvenim mrežama pisao da je dugo čekao ovu priliku, što su novinari iskoristili da ga pitaju.

- Ja sam takva osoba, ako nešto nisam uspeo u životu u prošlosti, doći ću da ispravim. Šta god to bilo, da li je košarka ili bilo šta drugo u pitanju. Takav sam i sa prijateljstvima, takav sam i u poslu. Ako se ukaže prilika da nešto ispravim što me emotivno muči, onda ću iskoristiti tu priliku. Često u životu i karijeri idem težim putem kako bih nešto ispravio - rekao je američki košarkaš.

O periodu koji je proveo u crno-belom nije želeo previše da priča.

- Život, prosto nešto što se desilo. Prevazišao sam to. Verujem u sebe, verovao sam uvek u sebe i zbog toga sam uspeo da se vratim u Beograd - naveo je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati