Košarka

Direktno.rs

19. 08. 2024. 07:18 9

Mnogo skup snimak: Žoc i Čola u provodu (VIDEO)

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović iskoristio je poslednje slobodne dane pre početka priprema za novu sezonu da uživa u živoj muzici, i to u društvu legende jugoslovenske muzičke scene Zdravka Čolića.

Naime, Obradović je uoči "Crno-bele simfonije", događaja zakazanog za ponedeljak na kojem će Partizan predstaviti tim za narednu sezonu, odlučio da provede veče uz muziku.

Na iznenađenje mnogih, Obradoviću i Čoliću se tokom provoda pridružio i poznati izvođač Danijel Alibabić, koji je specijalno za njih zapevao hit "Noć mi te duguje" od Čolića.

Video snimak ovog opuštenog druženja brzo je postao viralan na društvenim mrežama, pokazavši sjajnu atmosferu između dvojice velikana u svojim profesijama.

Iako je Zdravko Čolić poznat kao veliki navijač Crvene zvezde, to nije uticalo na njegov odličan odnos sa Željkom Obradovićem, trenerom velikog rivala Crvene zvezde, Partizana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati