Košarka

Direktno.rs

03. 08. 2024. 17:18 7

Boriša: Polako se osećam zaboravljenim...

Krilni centar Boriša Simanić bio je član reprezentacije Srbije koja je u Manili na leto 2023. godine osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu. Nažalost, tokom nastupa za srpski nacionalni tim, 26-godišnji košarkaš doživeo je povredu nakon koje dosad nije odigrao nijedan minut profesionalne košarke.

Simanić je zbog udarca koji mu je zadao Nuni Omot, reprezentativac Južnog Sudana, ostao bez bubrega, a još nema profesionalni angažman.

U vezi sa Borišinim nastavkom karijere, govorio je njegov stric Mladen Simanić. On je na svom profilu na društvenoj mreži X preneo reči Boriše Simanića.

- Siguran sam da ću biti spreman za nastavak karijere, ali još ne znam gde jer je mnogo teško naći klub koji će angažovati igrača sa ovakvom povredom. Moja želja je da to bude negde u Srbiji zato što je tu doktor Gaga (dr Dragan Radovanović), u kojeg imam puno poverenje. Da bih to ostvario, potrebna mi je pomoć Saveza i države da napravim adekvatan ugovor. Dosad sam imao neka obećanja, ali ostalo je samo na tome. Polako se osećam zaboravljenim - stoji u objavljenoj poruci.

Poslednji tim u Borišinoj karijeri bio je Saragosa, a prethodno je nastupao za Crvenu zvezdu, FMP i Megu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Frizbi na žaru

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati