Košarka

Direktno.rs

26. 07. 2024. 12:30 0

Real granitirao reket: Imaće najbolji tandem centara u EL

Nekadašnji košarkaš Bajerna Serž Ibaka postao je novi igrač Real Madrida, a ovu informaciju podelio je španski klub putem svojih javnih glasila. Ibaka i Tavares će definitivno biti noćna mora za sve centre u Evroligi i sigurno najbolji tandem centara na Starom kontinentu.

Ibaka se vraća u Real Madrid, gde je već igrao 2011. godine. Prošle sezone osvojio je duplu krunu u Nemačkoj, a tokom svoje impresivne NBA karijere, uključujući osvajanje šampionata sa Toronto Raptorsima 2018-2019, stekao je reputaciju jednog od najboljih defanzivaca.

U NBA, Ibaka je bio najbolji bloker u sezonama 2011-2012 i 2012-2013, a takođe je bio deo najboljeg defanzivnog tima tri puta (2011-2012, 2012-2013, i 2013-2014).

Pored toga, sa reprezentacijom Španije osvojio je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2011. godine i srebrnu medalju na Olimpijadi 2012. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati