Košarka

[ Izvor: Mediji ]

21. 07. 2024. 07:31 1

Lebron "pecnuo" Srbiju, navijači poludeli (VIDEO)

Košarkaši SAD-a savladali su posle velike drame i preokreta selekciju Južnog Sudana u okviru priprema za Olimpijske igre rezultatom 101:100. Pobeda u košem u poslednjim trenucima izazvala je buru emocija kod Lebrona, koji je u dahu rekao da više voli ovakve pobede, nego kada njegov tim pregazi protivnika, aludirajući na utakmicu protiv Srbije, gde je Drim tim savladao našu reprezentaciju rezultatom 105:79.

Amerikanci dugo nisu na jedno veliko takmičenje poslali tim sa većim brojem superstarova, ali su zamalo doživeli možda i najveći šamar u svojoj istoriji.

Selekcija Južnog Sudana predvođena Karlikom Džonsom verovatno novim igračem Partizana je na poluvremenu imala i 14 poena prednosti, a upravo je Džons koji je utakmicu završio sa tripl-dablom imao i šut za pobedu koji na kraju nije uspeo da pogodi.

SAD je tako poenima Lebrona Džejmsa izbegla blamažu i poraz na ovom meču, a upravo je Džejms snimljen posle meča sa zanimljivim govorom.

- Da budem iskren više volim ovakve utakmice nego razbijanja. Volim da budem testiran, volim da budem testiran, to su najbolje utakmice - ponavljao je u ekstazi Džejms i time aludirao i na prethodne mečeve kada su razbijali rivale.

SAD je u prethodnoj utakmici pregazila Srbiju rezultatom 105:79 i to je bila ubedljivo najveća pobeda Amerikanaca koji su se mučili sa Austlalijom u trijumfu od šest razlike, dok su Kanadu savladali sa 16 poena prednosti.

Time je Džejms pecnuo i Srbiju, a izazvao je i reakciju navijača.

- Videćeš za osam dana, protiv prave Srbije sa svim najboljim igračima - glasio je jedan od komentara.

Bilo je i onih koji su aludirali da treba da bude testiran na doping i da je ovo samo prijateljska protiv Južnog suddana, ali je jasno da je razbesneo brojne navijače u Srbiji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati