Košarka

[ Izvor: Mediji ]

14. 07. 2024. 10:28 0

Zvezda i Petrušev na čekanju, ovo je razlog

Saga oko povratka Saše Vezenkova u Olimpijakos još uvek traje. Sve ovo pomno prati i Crvena zvezda koja bi mogla da iskoristi situaciju i vrati Filipa Petruševa u svoje redove u slučaju da se Bugarski reprezentativac zaista vrati u Pirej i tako pojača konkurenciju u reketu.

Ipak, iz Toronta nisu spremni da se tek tako odreknu Vezenkova. Naime, nekadašnji MVP Evrolige je posle loše sezone u Sakramentu otišao u Toronto kod Darka Rajakovića, ali kada se očekivalo da se vrati u Evropu, čelnik Reptorsa Masaj Udžiri je sve stopirao.

- Još uvek razgovara, Imao je tešku sezonu u NBA ligi. Trenutno pokušavamo da vidimo šta je najbolja odluka. Ona će sigutno biti doneta - rekao je Udžiri.

Nastavio je da hvali Vezenkova.

- Fenomenalan je igrač, sjajn šuter. Šta god da se desi, donećemo najbolju moguću odluku. Podržavamo ga u svakom slučaju. Biće sve, nadam se, uskoro razrešeno - dodao je Udžiri.

Podsetimo da je Eurohup već napisao da je Vezenkov dogovorio i potpisao ugovor sa Olimpijakosem na čak pet godina, ali čeka se i konačna odluka Toronta koja umnogome utiče i na Zvezdu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati