Košarka

[ Izvor: Mediji ]

10. 07. 2024. 18:59 0

Nikola Topić: Godinu dana samo tegovi...

Srpski košarkaš Nikola Topić je nedavno i zvanično predstavljen u Oklahoma Siti Tanderu.

Srpski plejmejker će nastaviti da nosi broj 44, a klub je razgovarao sa njim kako bi ga bolje predstavio navijačima. Topić je izabran kao 12. pik na draftu. Da nije bilo povrede i da je igre iz Mege preneo u dres Crvene zvezde, projekcije su govorile da je mogao biti i među prvih pet pikova. Ipak, povreda je imala veliki uticaj na to, kao i na njegovu karijeru.

Doskorašnji igrač kluba sa Malog Kalemegdana će zbog povrede ligamenata kolena propustiti narednu sezonu. U Oklahomi nisu imali problema sa tim, jer su identičnu situaciju imali sa Četom Holmgrenom koji je tek u drugoj sezoni odigrao prve minute u dresu Tandera i odmah postao jedan od lidera ekipe.

Upravo je o tome pričao i Topić u klupskom podkastu Oklahome.

- Loše je što ću propustiti praktično čitavu sezonu, ali da, imaće to i svoje pozitivne strane. Imaću čitavu godinu za dizanje tegova, za dobru ishranu, za učenje o NBA generalno. Za godinu dana ću sigurno biti spremniji za sve ovo - istakao je srpski košarkaš.Nikolin otac Milenko je legenda srpske košarke. Topić mlađi je objasnio koliko mu on znači u karijeri.

- On me je naučio suštini. Sa mnom je delio ljubav prema košarci, uvek smo imali košarkašku loptu u kući, šutirao sam na koš stalno. Mnogo je važan za moj košarkaški put - rekao je talentovani organizator igre.

Topić je opisao i kako je doživeo prvi ulazak u "Ford Centar" u Oklahomi.- Kada sam bio mlađi gledao sam kako u ovoj dvorani igraju Kevin Durent, Rasel Vestbruk, Džejms Harden i Pol Džordž, a sada sam ovde i to je neverovatno. Atmosfera u dvorani ume da bude naelektrisana u plej-ofu, video sam i kancelarije kluba, impresivno je videti kako sve to ovde funkcioniše - rekao je Topić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati