Košarka

[ Izvor: Sport Klub ]

28. 06. 2024. 21:30 3

Partizan i Vildoza - ozbiljna priča: Ovo će rastužiti Delije

Bek Panatinaikosa Luka Vildoza neće ostati u redovima šampiona Evrope, a kako dani prolaze njegov povratak u Beograd sve više ima smisla.

Grčki mediji nedavno su pisali da se Partizan uključio u trku za igrača koji je u leto 2023. iz Crvene zvezde otišao u Atinu, ali se nije naigrao u zelenom dresu.

Prema saznanjima Sport Kluba priča o dolasku reprezentativca Argentine u Partizan u međuvremenu je uozbiljena i nije nemoguće da Vildoza uskoro stavi paraf na ugovor sa crno-belima.

Vildoza je trenutno sa svojom devojkom, odbojkašicom Milicom Tasić, u srpskoj prestonici, a nikad nije krio da mu je boravak u Beogradu bio prelep.

U prethodnoj sezoni u Evroligi odigrao je 27 utakmica, prosečno je na terenu bio 15 minuta po meču, a beležio je 5,8 poena, 1,5 skokova i 1,5 asistencija.

Pored Panatinaikosa i Zvezde, 28-godišnjak iz Mar La Plate igrao je za Kilmes, Baskoniju i kratko za Milvoki Bakse.

Partizan je ovog leta angažovao Ifea Lundberga, Frenka Ntilikinu i Vanju Marinkovića, dogovoren je transfer Arijana Lakića, a na pragu Humske su i Mario Nakić, Sterling Braun, Ajzea Majk i Tajrik Džons. Crno-beli su zainteresovani i za Isaka Bongu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati