Košarka

[ Izvor: Mediji ]

13. 06. 2024. 18:11 0

Aco Petrović razočarao Grobare (VIDEO)

Aco Petrović, čuveni hrvatski košarkaški stručnjak i trener, misli da Mario Hezonja neće potpisati ugovor sa Partizanom ovog leta.

Već nedeljama, pa i mesecima unazad postavlja se pitanje da li će Hezonja odlučiti da ostane u Realu iz Madrida ili će se odlučiti na selidbu u Panatinaikos, Partizan, NBA ili na neku četvrtu destinaciju.

-J a mislim da ako ljubavni poziv Panatinaikosa bude onakav kakvim se najavljuje, da ga očekujem tamo - rekao je Petrović gostujući u podkastu "O svemu i ni o čemu sa Krešom i Krunom". 

Osvrnuo se i na spekulacije u vezi sa Partizanom.

-Ne, ne… To nije realno. Čelnici Real Madrida svaki dan razgovaraju sa njim. Problem Reala je drugi, a to je preveliki roster, 15 igrača, on ne može da dobije minutažu koju hoće, kao ni rolu. Mario smatra da je u naponu snage, da je vreme da dobije rolu koju očigledno treba da dobije u Panatinaikosu. To je prevaga koja može da odluči. Vratio bi se tamo odakle je krenuo, obožavaju ga, a on je pozitivno lud - zaključio je Petrović.

Ipak, Hezonja je posle osvajavanja titule u ACB ligi nagovestio da će produžiti ugovor sa Realom.

- Perfekcionista sam i uvek hoću da pobedim sve. Strašno mi je žao jer smo izgubili u finalu Evrolige. Zbog toga bih želeo da vratim klubu i navijačima Real Madrida. Nadam se da ćemo u narednim godinama osvojiti još mnogo trofeja - rekao je Hezonja.

Ono što je zanimljivo jeste da je Petrović krajem februara pričao o mogućnosti da Hezonja pređe u Partizan.

- Sada je vreme da neko u tim klubovima razmišlja šta i kako dalje. Bez obzira šta će se dešavati. Ja, recimo da sam na mestu Partizana, ja bih ovog trenutka zatvorio trojicu igrača - Vanju Marinkovića, Vladimira Lučića i Marija Hezonju - istakao je u februaru Petrović u podkastu "ABA Talks".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati