Košarka

[ Izvor: Mediji ]

11. 06. 2024. 22:34 0

Pripreme za OI: Košarkašice dobile Tursku

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je na Zlatiboru selekciju Turske sa 79:72 (31:20, 25:17, 18:21, 5:14), u prijateljskom meču u sklopu priprema za Olimpijske igre u Parizu.

Izabranice Marine Maljković su pitanje pobednika rešile u prve tri četvrtine, kada su imale i prednost od 27 poena. U poslednjoj deonici došlo je do pada u igri, pa je Turska uspela da ublaži poraz.

Najefikasnija u reprezentaciji Srbije bila je Dragana Stanković sa 15 poena, a dvocifrene su bile još i Maša Janković sa 12, odnosno Marta Mitrović sa 10 poena.

Dve selekcije odigraće još jednu prijateljsku utakmicu zatvorenog tipa, u sredu, na Zlatiboru.

- Kao i uvek, prva utakmica je najteža. Treba dosta vremena da se uigramo, jer smo tek počele da radimo pet na pet. Prve tri četvrtine mislim da smo odigrale veoma dobro, gde smo pritisle protivnika, igrale dobru i brzu odbranu, dok smo u poslednjoj četvrtini imale pad - rekla je Dragana Stanković, a prenosi KSS.

- Sutra je nova utakmica i prava prilika da popravimo naše greške i verujem da će biti bolje nego danas - dodala je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati