Košarka

[ Izvor: Mediji ]

03. 06. 2024. 15:30 0

Bum u ABA ligi: Zvezdan Mitrović preuzeo Cedevita Olimpiju

Zvezdan Mitrović, crnogorski trener, preuzeo je ekipu Cedevita Olimpije, zvanično je potvrdio klub iz Ljubljane.

Cedevita Olimpija je imala relativno lošu sezonu u regionalnom takmičenju i Evrokupu, pa joj sada sledi velika letnja rekostrukcija, a sve polazi od trenera.

Mega je bila blja od Cedevite u četvrtfinalu ABA lige sa 2:0 u seriji, dok je tim iz Ljubljanje igrao očajno i u Evrokupu, gde je skor bio 1-17.

Prošle sezone, ali ne celim tokom iste, Zvezdan Mitrović je predvodio Galatasaraj. Pre toga je radio u Monaku, Asvelu, Azomvašu, Budiveljniku i mnogim drugim klubovima, a bio je i selektor Crne Gore.

Bio je proglašen za najboljeg trenera u Evrokupu 2021. godine, a iste sezone osvojio je i titulu u tom takmičenju sa Monakom.

- Srećan sam što sam potpisao ugovor sa Cedevita Olimpijom. Osećam se lepo, uzbuđeno i motivisano. Vraćam se u regionalnu ligu, sa kojom sam se prvi put susreo pre 20 godina, kao pomoćni trener u Budućnosti i naravno u Evrokup, gde sam se i ranije obeležio. Moramo sastaviti kvalitetan tim od kvalitetnih igrača, igrača sa dobrim karakterom, koji će posvećenošću i stavom koji vodi do pobeda napraviti dobar rezultat i privući navijače u arenu. Naš glavni fokus biće da vratimo navijače na tribine, da prate košarku i uživaju u tome - rekao je Zvezdan Mitrović prilikom potpisivanja ugovora sa Cedevitom Olimpijom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati