Košarka

[ Izvor: Nova.rs ]

01. 06. 2024. 18:20 0

Evo zašto je Kaboklo napustio Partizan i otišao u SAD

Košarkaš Partizana Bruno Kaboklo napustio je svojevoljno tim Partizana pred odlučujuću borbu za titulu prvaka Srbije - zbog sopstvene borbe.

Brazilac je prekršio klupsku disciplinu i Partizan se zbog toga u subotu oglasio navodeći da će morati da pravno zaštiti sopstvene interese.

- Igrač je bez dozvole kluba i bilo kakvog obaveštenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila. KK Partizan se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji mogući način zaštiti svoje interese. Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu. Protiv igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak - poručili su iz kluba.

On je imao partnerku Karmen Petrović i od nje se rastaje, pa se sa njom u Odlandu spori oko toga kome će njihovo dete, piše Nova.rs.

Kaboklo je o tome već obavestio klub, iz Partizana su mu rekli da proba da odloži čitav proces i ročište, jer je bitan šraf u ekipi Željka Obradovića.

U Superligi već ne igraju Džejms Naneli i Pi Džej Doužer, Frenk Kaminski je takođe ispao iz priče i u reketu su potrebni Kaboklovi poeni i skokovi protiv Crvene zvezde.

Ta serija sa Zvezdom počinje u ponedeljak, Kaboklo nije mogao da odloži odlazak na sud i rešio je da na svoju ruku ode tamo zbog čega se sada možda nađe u dvostrukom problemu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati