Košarka

[ Izvor: Mediji ]

26. 05. 2024. 13:34 1

Srbin u kritičnom stanju posle tuče navijača

Navijač koji je teško povređen u velikom sukobu pristalica dva grčka kluba Olimpijakosa i Panatinaikosa u Berlinu u subotu uveče, državljanin je Srbije.

Grčki mediji iz časa u čas donose nove informacije o sukobu koji se dogodio prethodne večeri u Berlinu, gradu domaćinu završnog turnira Evrolige, na kojem igraju i dva najveća grčka kluba.

Najveći okršaj odigrao se na železničkoj stanici "Prenzlauer Allee" tokom kojeg je povređeno 12 ljudi, od toga troje teže.

Najteže povređeni je, prema pisanju grčkih medija, srpski državljanin koji je u kritičnom stanju i kome se lekari bore za život.

U međuvremenu se pojavio i snimak napravljen nekoliko minuta nakon izbijanja huliganskog sukoba. Na njemu se vidi kordon policije koji užurbano ulazi u stanicu gde se odvijao haos.

Na drugom snimku može se videti i da su se pojedini navijači sa perona spustili na šine u opštj jurnjavi.

Kako je ranije prenela Gazzetta, pristalice Olimpijakosa napale su grupu navijača Panatinaikosa koji su se vraćali iz jednog lokala ka hotelu u kom su odseli.

Do sukoba je inače došlo i u lobiju hotela u kojem se nalaze fanovi atinskih "zelenih".

Podsećamo da je više hljada navijača oba kluba trenutno u Berlinu gde prate košarkaške ekipe na završnom turniru. Olimpijakos će u toku dana igrati meč za treće mesto protiv Fenerbahčea, a potom sledi veliko finale između Panatinaikosa i Reala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati