Košarka

Direktno.rs

23. 05. 2024. 20:33 9

Šta iz Zvezde kažu na odluku Evrolige: Rečeno nam je...

U Crvenoj zvezdi su zatečeni izjavom izvršnog direktora Evrolige.

Malo nakon što su se Evropom proširile reči Paulijusa Motejunasa, da titula prvaka ABA lige neće biti faktor prilikom odlučivanja o "vajld kardu" za sezonu 2024/25, stigla je i prva reakcija čelnika kluba sa Malog Kalemegdana.

- U februaru smo imali zvaničan sastanak između predstavnika našeg kluba i zvaničnika Evrolige, predsednika Dejana Bodiroge i generalnog direktora Paulijusa Motejunasa. Ispred Crvene zvezde prisutni su bili predsednik Nebojša Čović, predsednik Upravnog odbora Željko Drčelić, sportski direktor Milan Dozet i moja malenkost - rekao je generalni direktor crveno-belih Nemanja Vasiljević za portal "Basketball Sphere".

- Tokom sastanka, između ostalog, rečeno nam je da će šampion ABA lige igrati Evroligu sledeće sezone - dodao je Vasiljević i naglasio da ne želi da ulazi u spor sa predstavnicima Evrolige, već da "zaustavi spekulacije u domaćoj javnosti nakon što se Motejunasova izjava pojavila u regionalnim medijima".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Politički kameleoni

Zoran Živković [12.06.2024.]




Video dana

Kreativna radionica

Anketa

Dokle može Srbija na Evropskom prvenstvu?

Rezultati