Košarka

[ Izvor: Mediji ]

23. 05. 2024. 10:48 4

Jaramaz TUŽIO Partizan, evo i zbog čega

Celu košarkašku javnost u nekoj meri je šokirala vest o tome kako je Ognjen Jaramaz prijavio Košarkaški klub Partizan udruženju igrača.

Naime, 28-godišnji bek se obratio Asocijaciji evropskih košarkaša (ELPA), ali je dobio odgovor da dugovanje ne spada u ono koje je podložno sankcijama jer nije duže od propisanog roka.

Ognjenov brat, Nemanja Jaramaz, oglasio se na LinkedIn-u, gde je kritikovao curenje informacija i skretanje pažnje u nezgodnom trenutku sezone, braneći pritom Ognjenov učinak u Partizanu.

- Prvo, Ognjen nista nije prevideo tj. "pomislio", drugo odakle "cure" informacije (ne) znam, ali lepo skretanje pažnje, etiketiranje i targetiranje pred kraj sezone. Sledeće je verovatno da može, ali neće da igra… - napisao je Nemanja Jaramaz.

Istakao je da je razlog kontaktiranja ELPA isključivo novac i da je odluka za taj potez bila brzopleta.

- Pravi razlog zbog kojeg je Jaramaz kontaktirao ELPA je novac. Naime, Jaramaz je pomislio da mu kasni plata, pa se brzopleto obratio Asocijaciji evroligaških igrača. On je prevideo da postoji klauzula od 30 dana, a novac mu je legao u tom roku pa problema nije bilo, već samo bespotrebnog talasanja koje se brzo sleglo bez ikakvih posledica po igrača, ekipu i klub generalno - otkrio je brat Ognjena Jaramaza.

ELPA, iako nema ovlašćenja da sankcioniše klubove, može podneti tužbu Evroligi i time indirektno uticati na situaciju.

Jaramaz je ove sezone u Evroligi odigrao 22 utakmice sa prosekom od 3,2 poena po meču, dok je u ABA ligi imao prosek od četiri poena za 16,2 minuta po utakmici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Politički kameleoni

Zoran Živković [12.06.2024.]




Video dana

Kreativna radionica

Anketa

Dokle može Srbija na Evropskom prvenstvu?

Rezultati