Košarka

[ Izvor: Mediji ]

17. 05. 2024. 14:25 1

Varvari prekinuli meč u CG - pobeda dodeljena Budućnosti

Košarkaši Budućnosti su prošli u finale posle prekinutog meča polufinala Prve crnogorske košarkaške lige u kom su Podgoričani igrali protiv Sutjeske.

Tako je odlučio Košarkaški savez Crne Gore dan nakon velikog incidenta koji se dogodio na parketu u Nikšiću, što znači da je aktuelni šampion prošao u finale.

Navijači podgoričkog kluba "Varvari" uleteli su na parket preko službenog ulaza i krenuli da provociraju "Vojvode", pristalice domaćeg tima. Tada su krenule da sevaju stolice ka njima, što je izgleda bilo i presudno.

U odluci stoji sledeće:

- КК Sutjeska Elektroprivreda Nikšić - se shodno članu 61A stav 3, 61B stav 3 i stav 6, propozicija takmičenja I A MCKL kažnjava novčanom kaznom u iznosu 500 evra. Na osnovu člana 30 propozicija takmičenja I A MCKL utakmica KK Sutjeska Elektroprivreda Nikšić - KK Budućnost VOLI registruje se službenim rezultatom 20:0 u korist KK Budućnost VOLI.

Dakle. Nikšićani će platiti i novčanu kaznu i to nakon njihovog saopštenja, u kom su istakli da odgovornost snosi policija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati