Košarka

[ Izvor: Nova.rs ]

17. 05. 2024. 13:10 12

Posle tuče s Gurovićem dva člana Vizure završila u Urgentnom

Utakmica juniora Reala iz Beograda i Vizure, u okviru završnog turnira Kvalitetne beogradske lige, ostaće upamćena po skandalu u kom je učestvovao i Milan Gurović.

Proslavljeni srpski košarkaš i reprezentativac sada je vlasnik Reala, čiji su se igrači sukobili sa članovima Vizure posle utakmice.

Real je domaćin završnog turnira, slavio je sa 74:73, ali su se onda dogodile nemile scene, a u tuču je uleteo i Milan Gurović, i to bez majice.

Nakon što je pokušao da razdvoji igrače oba tima u fizičkom obračunu, Gurović je uočio svog sina u konfliktu sa jednim članom Vizure, koji je želeo da smiri strasti. Bivši reprezentativac naše zemlje je na to veoma burno reagovao, počeo je da udara i gura ljude oko sebe, a nakon celog skandala dva člana Vizure završila su u Urgentnom centru, saznaje Nova.rs.

Kako se navodi, jedan od njih je igrač, a drugi jedan od trenera u stručnom štabu (imena poznata redakciji).

Što se tiče igrača (2005. godište), on je imao fizički obračun sa rivalima iz Reala, koji su ga u jednom momentu opkolili i udarali. Upravo je tamnoputi igrač Reala, koji je i započeo fizički obračun, prvi udario upravo tog košarkaša Vizure. Što se tiče povređenog trenera, njega je Gurović gurnuo u zid i pokušao da udari pesnicama.

Uz savet ljudi iz Košarkaškog saveza Srbije i kluba, dva člana Vizure otišla su na preglede u Urgentni centar, jer su osećali posledice tuče. Svom srećom, na pregledima je ustanovljeno da se ne radi o teškim povredama i sada se čekaju kazne za počinioce.

Kako saznaje Nova.rs, u tuči i sramnom metežu, Gurović je fizički potkačio i neke košarkaše Vizure, pa se sada očekuje oštra kazna KSS.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati