Košarka

[ Izvor: Sport Klub ]

11. 05. 2024. 09:06 5

Šta kažu pravila ABA lige: Ako Zvezda hoće u Pionir...

ABA lige je odredila termine utakmica u finalnoj seriji između Partizana i Zvezde, u kojoj će Partizan braniti tron, a Zvezda imati prednost domaćeg parketa.

Prvi meč je na programu 13. maja, drugi dva dana kasnije, treći - 19. maja. Eventualna četvrta utakmica bi se igrala 21. a majstorica 25. maja. Poprište svih duela, za sada je Beogradska arena, ali, Zvezda ima pravo da izabere dvoranu u kojoj će igrati kao domaćin, pa samim tim nije isključeno da crveno -beli svoje mečeve igraju u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Jasno je da bi izabranici Janisa Sferopulosa imali mnogo veću podršku izvan Beogradske arene, ali za sada još uvek nije prosleđen zahtev za promenu dvorane.

Zvezda se pre početka sezone pohvalila da je prodala 12 hiljada sezonskih ulaznica, interesovanje za utakmice koje slede je ogromno među navijačima Zvezde, a dvorana "Aleksandar Nikolić" maksimalno može da primi osam hiljada navijača.

Što se ABA lige tiče i propozicija, Zvezda može da promeni mesto odigravanja utakmice, može i ima pravo da umesto Beogradske arene utakmice finalne serije igra u dvorani "Aleksandar Nikolić". Kakav će biti epilog, saznaćemo jako brzo, jer je prvi meč na programu već 13. maja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati