Košarka

[ Izvor: Mediji ]

22. 04. 2024. 15:19 0

Bomba: Alimpijević preuzima evroligaša

Pokazao je Dušan Alimpijević ove sezone sa ekipom Bešiktaša da radi odličan posao. Turski tim završio je u polufinalu Evrokupa, gde je tek posle majstorice poklekao protiv Burga, dok je u turskom prvenstvu obezbedio plej-of, mada je u poslednjih par kola naređao nešto slabije rezultate.

Ipak, Bešiktaš će imati prednost domaćeg terena u četvrtfinalu turskog šampionata, a Alimpijević je postao tražena glava čak i za ona najveća tržišta.  tome svedoči da je za njegove usluge zainteresovan ni manje ni više nego Anadolu Efes.

Mada se već ranije pričalo da je glavni kandidat za mesto trenera ovog tima Ćavi Paskval, prema pisanju španskog Encenstada sada Alimpijević vodi u trci.

Generalno se pominjalo da bi i Vasilis Spanulis mogao da napusti grčki Peristeri kako bi preuzeo Efes, ali je Srbin glavna opcija zbog činjenice da vrlo dobro poznaje stanje u turskoj košarci posle sezone provedene sa Bešiktašem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati