Košarka

Direktno.rs

21. 04. 2024. 11:42 1

Nemanja Bjelica postao DIREKTOR

Doskorašnji srpski košarkaš Nemanja Bjelica postao je sportski direktor Bahčešehira, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba iz Istanbula.

- Srećni smo što možemo da objavimo da nam se za sezonu 2024-2025, bivši MVP i NBA šampion Evrolige, Nemanja Bjelica, pridružio kao šef košarkaških operacija. Dobro došli u našu porodicu i želimo vam uspeh na novoj poziciji! - stoji u klupskoj objavi.

Nije objavljena dužina ugovora koje su dve strane potpisale.

Bjelica (35) je prošlog meseca objavio kraj prebogate košarkaške karijere. U mlađim kategorijama nastupao je za Partizan i austrijski Superfund.

Seniorsku karijeru je proveo u austrijskim Trajskirhen Lajonsima, Crvenoj zvezdi, Baskoniji, Fenerbahčeu, i američkim NBA klubovima Minesoti, Sakramentu, Majamiju i Golden Stejtu.

Sa Golden Stejtom je 2022. godine osvojio NBA prsten. Bio je MVP Evrolige 2015. godine, a sa Fenerbahčeom je osvojio prvenstvo i Kup Turske.

Sa reprezentacijom Srbije Bjelica je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj 2009. godine i medalju istog sjaja na Svetskom prvenstvu 2014. u Španiji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati