Košarka

[ Izvor: Nova.rs ]

20. 04. 2024. 07:28 0

Još mu aplaudiraju: Kakav potez Nikole Jovića (VIDEO)

Nije uspela ekipa Majamija da sruši Filadelfiju u prvoj utakmici plej-ina, ali je u drugom pokušaju pred svojim navijačima savladala ekipu Čikago Bulsa sa ubedljivih 112:91 i kao poslednji tim Istoka izborila mesto u plej-ofu.

Lidersku ulogu protiv Čikaga preuzeo je mladi šuter Tajler Hiro koji je ubacio 24 poena, ali impresivna je bila činjenica da je imao i 10 skokova i devet asistencija id a je došao na korak do tripl-dabla.

Sjajan je bio i ruki Haime Hakez koji je dodao 21 poen uz po šest skokova i asistencija, Lav je ubacio 16 poena, Adebajo 13, Nikola Jović je 26 minuta iskoristio za pet poena, šest skokova i dve asistencije.

Šutirao je 2/6 iz igre, 1/4 za tri poena, a izveo je i potez večeri koji je oduševio sve u dvorani uključujući i komentatore u prenosu.

On je zaustavio kontru Čikaga i prvu zvezdu ekipe Kobija Vajta kada je doleteo iz pozadine i smečovao loptu daleko od koša.

Izdvaja se i jedno atraktivno dodavanje u stilu slavnog imenjaka Jokića za Hakeza , na kraju je i došao do +/- statistike od plus 17.

Na drugoj strani, Derozan je imao 22 poena, Nikola Vučević 16 poena i 14 skokova, Vajt je dodao 13 poena, a Grin 12

Na Zapadu, Oklahoma ide na Pelikanse, pa na bolje iz Klipers – Dalas. Drugi deo kostura čine Denver – Lejkers i Minesota – Finiks.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati