Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

15. 04. 2024. 21:54 1

Mega pregazila Cedevitu

Košarkaši Mege poveli su u četvrtfinalnoj seriji ABA lige protiv Cedevita Olimpije sa 1:0. Mega je u beogradskoj Hali sportova "Ranko Žeravica" savladala Cedevita Olimpiju rezultatom 119:98.

Prevagu na tasu Mege doneli su Nikola Đuršić sa 31-im, Andrija Jelavić sa 20, Filip Jović i Stefan Miljenović sa po 16, Uroš Plavšić sa 13 poena. Kod Cedevita Olimpije, Di Džej Stjuart je postigao 20, Džastin Kobs 17, Alen Omić 16, Jaka Blažič 12, Zoran Dragić 10 poena.

Kao što se i očekivalo, duel Mege i Cedevita Olimpije je doneo veliku borbu za svaku loptu, izuzetno brzu igru na obe strane. Mega je na kraju prve deonice imala suficit od četiri poena - 27:23, vodila je tokom drugog kvartala sa 41:35, ali je šampion Slovenije brzo stigao do preokreta - 43:41. Na kraju ovog perioda igre, na semaforu je pisalo - 57:52 za Megu.

Trener Cedevita Olimpije, Zoran Martič, bio je primoran da uzme minut odmora kako bi pronašao modus da stabilizuje ekipu i stigne do egala. Mega je imala prednost od 17 poena - 76:59. Međutim, Mega je do kraja treće deonice pobegla na 94:74, a na osnovu viđenog do tog momenta, bilo je jasno da je pitanje pobednika rešeno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati